Yin Yoga op maandag

 

Met Yin Yoga breng je balans in een actieve levensstijl. Onze Westerse manier van leven is al snel actief. We zijn doelgericht, willen altijd sneller, beter en sterker en houden daarbij altijd één oog op de klok. Dit zijn yang eigenschappen.

 

Met de beoefening van Yin Yoga komt er balans tussen yin en  yang.

In deze relatief nieuwe vorm van yoga ligt de focus op het soepeler en sterker maken van bindweefsel en gewrichten. Er wordt gelegenheid geboden langer in de houdingen te zijn, om ontspanning te vinden in een yin houding. Daarmee is er ruimte om te onderzoeken, bewust te worden van grenzen en die misschien te verleggen.

 

Ervaring is niet nodig. Yin Yoga is voor iedereen geschikt. Er zijn kussens, dekens, kurkblokken en bolsters aanwezig in de ruimte om bij te dragen aan ontspanning in de houding.

 

Vóór de les is er gelegenheid om in de lounge te ontspannen met een kop thee. Ga je liever direct op de mat? Dat kan natuurlijk ook.

 

Deelname

* 1 les duurt 1 uur en 15 minuten

* inschrijving gebeurt per les

* kosten per les €12,50

* de deur gaat een half uur voor de les open

* de les begint op tijd, voor laatkomers is deelname die keer niet mogelijk

 

Inschrijven

 

Via de button bovenin de menubalk "Agenda & Inschrijven" kom je in het volledige overzicht van onze activiteiten. Daar kun je je inschrijven.