Reiki

 

Reiki is een Japanse methode die helpt bij het verminderen van stress, diepe ontspanning biedt en het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert.

 

Het woord Reiki is een samenvoeging van twee Japanse woorden, Rei en Ki.

Rei betekent ziel en Ki betekent levensenergie. De termen 'universele levensenergie' of 'universele helingsenergie' worden in het Westen vaak gebruikt om het woord Reiki te duiden.

 

Met Reiki wordt de hele persoon behandeld; lichaam, emoties, geest en ziel. Dit kan vele positieve effecten hebben. Bijvoorbeeld diepe ontspanning, gevoelens van vrede, veiligheid en welbehagen. De behandeling gebeurt door handoplegging. Volledig gekleed, maar zonder schoenen, lig je comfortabel op een massagetafel.

 

Reiki is spiritueel van aard maar is geen religie. Er is geen dogma en je hoeft niets te geloven om Reiki te kunnen geven of ontvangen. De energie gaat daar waar het nodig is ongeacht het geloof of ongeloof van de ontvanger.

 

De Japanner Mikao Usui heeft het Reiki-systeem ontwikkeld. Om bij te dragen aan het leven in harmonie met jezelf en anderen heeft hij 5 grondregels opgesteld:

 

Alleen voor vandaag,

   Maak je niet boos

   Maak je geen zorgen

   Wees dankbaar

   Blijf trouw aan je pad en je ware zelf

   Heb compassie voor jezelf en anderen

Bewaar dit diep in je hart en geest

 

Een behandeling duurt een uur en kost €57,50

 

Een afspraak kun je maken door te bellen naar 06 - 21 59 08 57.

Mailen kan natuurlijk ook, info@yogacabana.nl

 

Reiki

Reiki voor 1 uur

Reiki voor 1 uur

€ 57,50