One Day Retreat

 

Je ontspannen en toch energiek voelen?

Dat kan zomaar gebeuren na een One Day Retreat bij Yoga Cabana. 

 

Na de lunch en voor de yogabeoefening in de middag is het programma gevarieerd: een wandeling of een workshop of zelfs beide.

Als het weer mooi is, kunnen we lekker naar buiten. In een beschutte tuin met voldoende ruimte om 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Als we naar binnen gaan, is er die ruimte natuurlijk ook.

Er staan verschillende dagen op het programma in juli en augustus.

 

In dit overzicht kun je zien welke datum jou het beste uitkomt. Zit er geen geschikte datum bij? Er zijn meer mogelijkheden. Als je een groep van minimaal 5 mensen en maximaal 10 hebt, kunnen we samen een andere datum plannen.

 

Het programma:

09:30 uur  - inloop met thee met iets lekkers

10:00 uur  - ontspanning, meditatie en hatha yoga

12:30 uur  -  gezamenlijke lunch

13:30 uur  - wandeling of workshop

15:00 uur  - yin yoga en yoga nidra

17:00 uur  - afsluiting met smoothie

 

 

Thema's en workshops

Deze zomer staan er diverse workshops en thema's op het programma.

 

Workshop Schilderen met Iris Gloudemans

12 juli

 

Iris is grafisch vormgeefster en yoga docent. En de ontwerpster van het Yoga Cabana logo.

In deze workshop geeft ze inzicht in de relatie tussen emoties en kleur. Je kent misschien de uitdrukking "dat werkt als een rode lap op een stier". Maar hoe werkt dat dan eigenlijk? Iris legt het uit. Daarmee gaan we dan natuurlijk aan de slag. Al nieuwsgierig naar het werk van Iris? Kijk dan hier.

 

Thema: Zelfcompassie

1 augustus

 

Op deze dag hebben we aandacht voor het begrip "zelfcompassie". Het lijkt een eenvoudig woord te zijn. Toch is het lang niet voor iedereen zo makkelijk compassie voor zichzelf te hebben. Hoe kan dat? En belangrijker, hoe kan dat anders? En is zelfwaardering hetzelfde als zelfcompassie? Na de lunch gaan we hier wat dieper op in.

 

Workshop: Mandala schilderen op steen

26 juli

 

Een definitie van het woord mandala is 'mathematische weergave van het universum". Een mandala kan gebruikt worden als meditatie object. De symmetrische geometrische vorm maakt dat de aandacht op het midden ervan gericht kan worden. Niet alleen het resultaat kan helpen bij meditatie, het schilderen ervan wordt door velen als meditatief ervaren. Bovendien is het ook heel leuk om te doen. En heb je niets met symmetrie? Dan laat je je creativiteit gewoon de vrije loop.

 

Thema: Geluk

18 juli en 30 augustus

 

Als je 10 mensen vraagt naar de betekenis van 'geluk', bestaat de kans dat je 10 verschillende antwoorden krijgt. Geluk, een beetje een ongrijpbaar begrip. Of toch niet? Wat betekent het voor jou? Waar vind je het? Hoe vind je het? Dit hele boeiende begrip gaan we onderzoeken. En dan natuurlijk zo, dat jij helder krijgt wat het voor jóu betekent en welke invloed jij op jouw geluk hebt.

 

Mini Retreat

 

Even een ochtend niets anders dan ontspanning, meditatie, hatha yoga en een lekkere plantaardige lunch, dat is de mini retreat.

Voor als je behoefte hebt aan iets meer tijd op de mat dan je wekelijkse yogales. De ochtend is ook geschikt voor de beginnende yogi.

 

Het programma:

09:30 uur  - inloop met thee met iets lekkers

10:00 uur  - ontspanning, meditatie en hatha yoga

12:30 uur  -  gezamenlijke lunch

 

Heb je vragen? Aarzel niet contact met me op te nemen!

Per telefoon, 06 -21 59 08 57 of per mail info@yogacabana.nl