Willie Rozendal, 1 day retreats, eendags retreats

Voeten op de grond en het hoofd in de wolken

 

Mijn reizen door Zuid-Oost Azië hebben mijn blikveld verbreed. Het is zoals Tolkien zegt, "Niet iedereen die zwerft, is de weg kwijt". Dit en  de beoefening van yoga en meditatie hebben ontspanning gebracht. Daarmee komt balans steeds een stapje dichterbij: voeten op de grond en het hoofd in de wolken. Mijn kennis en ervaring deel ik nu met veel plezier met anderen in Yoga Cabana.

 

Opleiding yoga & meditatie

  • Hatha Yoga, Pantrix Alternative Center, Nong Khai, Thailand
  • Hatha Yoga, TTC (Teacher Training Course), Sivananda Ashram, Neyyar Dam, Kerala, India
  • Hatha Yoga, ATTC (Advanced Teacher Training Course), Sivananda Ashram, Orléans, Frankrijk
  • Meditatie, Vipassana Center, Anuradapura, Sri Lanka
  • Hatha en Yin Yoga, Pantrix Alternative Center, Nong Khai,Thailand
  • Yin Yoga en Meditatie 1, Stillness in Yoga, Doorn, Nederland
  • Yin Yoga en Meditatie 2a, Stillness in Yoga, Doorn, Nederland
  • Diverse workshops, Nederland

Opleiding Reiki

Reiki I, II en III, Pantrix Alternative Center, Nong Khai, Thailand

 

Ervaring

Van 2011 tot 2020 gaf ik wekelijks yoga les bij Yoga Vidya in Rotterdam. Ook heb ik daar jaren de meditatie begeleid.

Eind 2016 ben ik begonnen met Yoga Cabana. Het idee ontstond tijdens een gesprek met een lieve vriendin, dat overigens helemaal niet over yoga ging, eerder dat jaar. En het sterrenbeeld Ram in mij heeft ervoor gezorgd dat later dat jaar Yoga Cabana open was.