Workshops: Vision board & Mindful schrijven

 

Heb je ook wel eens dat dezelfde gedachten maar blijven rondzingen in je hoofd?  Dat, doordat je steeds in dezelfde cirkel van gedachten blijft,  je niet verder komt? Ook als je denkt over 2019 of verder?

 

Je gedachten en plannen visueel maken, kan een krachtig hulpmiddel zijn. Of je gedachten opschrijven; een andere manier om uit dat bekende cirkeltje te komen.  Daarom hebben we in januari twee workshops: Vision Board en Mindful schrijven.

 

Voor de workshop Mindful schrijven komt Poet Jones naar Yoga Cabana!

 

Elke workshop kost €49.

Als je je voor allebei inschrijft, krijg je korting. In plaats van €98 betaal je maar €89!

 

 

Workshop:  Vision board | thema: 2019

vrijdag 25 januari 2019

18:30 - 22:00 uur

 

 

 

Vision boarden is een krachtig middel om helder te krijgen waar je naar toe wilt.

We beginnen met een meditatie. Vervolgens gaan we met behulp van het "Wheel of Life" onderzoeken waar we nu staan en welke gebieden in het leven meer aandacht kunnen gebruiken. Dan brengen we dat in beeld op een vision board . Deze kun je op een plek in je huis plaatsen waar je 'm regelmatig kunt zien of waarvandaan je 'm af en toe eens tevoorschijn haalt, om voor ogen te houden welke doelen je voor jezelf hebt gesteld.

 

De workshop kost €49

 

 

Workshop:  Mindful schrijven met Poet Jones | thema: 2019

vrijdag 18 januari 2019

18:30 - 22:00 uur

 

 

 

Tijdens deze workshop gaan we met mindful schrijftechnieken aan de slag onder begeleiding van Jones, een gepassioneerde schrijver en dichter die pent onder de naam Poet Jones.

 

Het begin van een nieuw jaar is een mooi moment om stil te staan bij wie we waren, wie we zijn en wie we willen zijn. Op dat laatste, op wie we willen zijn, ligt de focus op deze avond.

 

Na een geleide meditatie, brengen we al schrijvend brengen we krachtbronnen en valkuilen naar boven waar we ons misschien nog niet zo bewust van zijn. Bewustwording is een belangrijke stap in ontwikkeling, en Mindful schrijven kan daarbij helpen.

Prikkel je intuitie en creativiteit.

 

Schrijfervaring is voor deze workshop niet nodig.

 

De workshop kost €49

 

Meer weten over Poet Jones? Klik hier