waterval op Bali met Yoga Cabana logo

 

Een dag voor afdeling of team

 

Mensen bepalen het succes van een organisatie. Medewerkers die de best mogelijke service verlenen, de hoogst mogelijke kwaliteit bieden of uitermate betrokken zijn bij klanten. Hoe meer ontspannen de mensen zijn, hoe plezieriger het werk wordt. Hoe meer plezier in het werk,  hoe groter de kans op succes. Een dag bij Yoga Cabana helpt daarbij met een weloverwogen programma.  Voor organisaties en bedrijven is het mogelijk om het programma aan te passen om bijvoorbeeld een specifiek thema te behandelen.

 

Om zeker te weten dat er genoeg plaats is voor jouw volledige groep (max. 10 personen) kun je ook een aparte dag of ochtend afspreken, buiten de online agenda om. Dit kan als je een groep hebt van minimaal 6 personen.

Wil je een dag of een ochtend plannen, aarzel dan niet om te bellen of te mailen. Dan kunnen we samen een geschikte datum bepalen.

 

Ik ben te bereiken via telefoon en mail,

06 21 59 08 57 en info@yogacabana.nl

 

Medisch studenten en onderzoekers hebben, net als velen van ons, te maken met stress. Daarom onderzoekt Erasmus MC wat kan helpen bij ontstressen. Verschillende activiteiten worden aangeboden in dit onderzoek. Waaronder hardlopen, mindfullness en muziek. Voor de beoefening van een ontspannende vorm van yoga komt een aantal van deze studenten en onderzoekers naar Yoga Cabana.

 

 

Ik ben heel blij een bijdrage te kunnen leveren aan de ontspanning van onze toekomstige specialisten en chirurgen.