Aanbod tijdens Covid-19

 

Nu we niet fysiek bij elkaar in één ruimte kunnen zijn, is de manier waarop we gezamenlijk mediteren en yoga beoefenen aangepast. De beoefening is verplaatst naar je eigen huis en waar we normaal de telefoon in de tas laten, is die nu juist nodig. We zijn online met wekelijkse lessen en, nu het weer mag en als het weer het toelaat, ook buiten! Ook is er weer een mini retreat op zondag 7 juni.

 

De online lessen gaan via het platform Zoom. Een account heb je bij hun niet nodig. Wel is het nodig om even hun app te installeren op je telefoon, laptop of tablet. Dat kun je hier doen.

 

Misschien vind je het fijn om te weten dat ik de lessen niet opneem.

 

 

Online lessen | wekelijks | o.b.v. donatie

 

Vier keer per week kun je meedoen met een les. Hatha yoga en/of yin yoga. Op de homepage vind je de dagen, tijden en links naar Zoom om mee te doen.

 

Buitenlessen | wekelijks (bij goed weer) | o.b.v. donatie

 

Als het weer het toelaat kunnen we yogalessen buiten doen. Op een heel mooi privéplekje. Midden in de stad, in het groen. Zonder voorbijgangers.  Omdat we met maximaal 10 personen samen kunnen zijn (1,5 meter afstand is uiteraard goed mogelijk) vraagt dit een iets andere benadering.

Dat wil zeggen, je moet je van te voren even aanmelden. Per mail: info@yogacabana.nl, per telefoon 06 -21 59 08 57, Instagram of Facebook.

 

We verzamelen voor de deur bij Yoga Cabana aan de Westzeedijk 114. 5 minuten voor aanvang lopen naar dat mooie plekje. Zorg dus dat je op tijd bent!

Op de homepage vind je de data en tijden van deze week.

 

Ook deze lessen zijn op basis van donatie.

 

PS: neem je je eigen matje mee?

 

Les via Zoom

Les op donatiebasis

 

In het uitklapveldje hieronder vind je de volgende bedragen waaruit je kunt kiezen:

€1,50, €3,00, €4,50, €7,50 of €10,00

 

les via Zoom | op donatie basis

€ 3,00


Mini retreat online | 7 juni | €29

 

Een ochtend met ontspanning, een geleide meditatie en een lekker lange yogales en dan nog meer ontspanning; Yoga Nidra

 

Dat is, in een notendop, de invulling van de ochtend op zondag 7 juni.

 

Maar dat is niet alles, je krijgt ook nog wat toegestuurd per post; Iets wat nog kan bijdragen aan het gevoel van een retreat, een kleine verrassing.

 

De vorm van yoga die we doen is hatha yoga. We wisselen de inspanning af met ontspanning. De ochtend is voor zowel beginners als voor mensen met wat meer ervaring geschikt.

 

Het platform dat ik gebruik, is Zoom. Het is niet nodig om een account te hebben bij hun. Wel is het nodig de app te installeren op je telefon, laptop of tablet. Dat kun je hier doen.

 

De kosten zijn €29

Na aanmelding krijg je de link die je nodig hebt voor deelname.

Voor de ontvangst van het pakketje is het handig dat je jouw adres gegevens invult (wordt niet als verplicht aangegeven bij aanmelding, maar niet vergeten dus :) )

 

Heb je vragen? Aarzel niet contact met me op te nemen!

Per telefoon, 06 -21 59 08 57 of per mail info@yogacabana.nl